top of page
Search

Zöld Gyál Fesztivál

A Gyáli Kertbarát Kör és a GYÖSZ - Gyáli Önkéntes Szemétszedők közös szervezésében!


Kedves Gyáli lakosok!


Szeretnénk Nektek kedveskedni egy új, ingyenes programunkkal, melyet ezentúl minden évben megrendeznénk városunkban! 🌱🌲🌹💐🌻🌵Szétnéztünk a saját házunk táján és azt tapasztaltuk, hogy rengeteg olyan növény fejlődik a kertünkben, amelyből átadhatnánk másnak. Miért kerüljön a komposzt közé, ha más örömmel ültetné be a kertjébe, vagy vinné be a nappalijába?


Kialakult egy NÖVÉNYBÖRZE képe, amelyen a gyáli lakosok ingyenesen válogathatnának a kihelyezett növényekből. Cserjék, évelők, szobanövények,fűszernövények, palánták...stb. Elég széles lesz a paletta! Több száz növénnyel számolunk!


Ennek a rendezvénynek a Gyáli Közösségi Ház ad majd helyet, amennyiben lesz már rá lehetőség, hiszen a vírushelyzet miatt mindannyiunk keze jócskán meg van kötve! Így konkrét időpontot nem tudok most írni Nektek, de május végére tervezzük a megvalósítást, a szabályok maximális betartásával!
Amennyiben van olyan növény amit felajánlanál erre a jótékony célra, kérlek tedd félre egy cserépbe, mi pedig összegyűjtjük a börze időpontja előtt!

Vedd fel velem a kapcsolatot, ha bármilyen kérdésed van, vagy felajánlanál bármilyen növényt!


A börze napjára már nem lehet majd növényt hozni, így előtte tudnunk kell a tervezéshez a növények számát! Ha csak 1 növényt tudsz felajánlani, az is tökéletes,minden darab számít!


Ha van felesleges csereped, vagy nagy méretű tejfölös dobozod amit átadnál nekünk erre a célra, kérlek keress meg!


Emailt is írhattok nekünk a gyosz.egyesulet@gmail.com címre!

Messenger: Ábel Szilvi


🌱Együtt, egymásért, környezetünkért! 🌱

57 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page