top of page
Search

Együtt könnyebb! 2021.04.24. Segítség a földtulajdonosoknak

2021. 04. 24. Szombat


Előzmény:


Egy helyi földtulajdonos megkereste egyesületünket, segítséget kérve. A földjére egy ideje valaki rendszeresen hordja a trágyát, egyéb szeméttel vegyítve, aminek kapcsán a kormányhivatal büntetést rótt ki rájuk, és még 10 tulajdonosra. Elsősorban abban szeretett volna segítséget kapni, hogy segítsünk a helyszínen található szemét összegyűjtésében, másrészt, hogy közreműködésünkkel valamilyen előrelépést eszközöljünk az ügyben.


Felkerestük az önkormányzatot is, ahol biztosítottak minket az együttműködésről abban az esetben, ha a földtulajdonosok hajlandóságot mutatnak arra, hogy közösen szülessen hatékony megoldás. Felvettük a kapcsolatot az érintett gyáli földtulajdonosokkal, aki készségesen felajánlották közreműködésüket annak érdekében, hogy a földjükre ne kerüljön többé illetéktelenül szemét. A továbbiakban a két felet összekötő civil egyesületként felelősséget érzünk az iránt, hogy a fennálló helyzet minél előbb megoldódjon, így a továbbiakban aktívan részt veszünk a felek egymás felé irányuló képviseletében.


Az említett tulajdonos felhívta a figyelmünket arra, hogy április hónap végéig kaptak időt a trágya szétterítésére és a szemét elszállítására. A GYÖSZ ennek megszervezésében és végrehajtásában vett részt. Köszönjük a Márta Konténernek, hogy ingyen felajánlotta a gépet, amivel Szilvási Laci elvégezhette a munkát. Laci ezért cserébe megelégedett egy „köszönöm”-el. Hálásak vagyunk a Bácsi Konténernek is, amiért rendelkezésünkre bocsátott 2 konténert, és rugalmasan, a helyzet megoldására fókuszálva kisegített minket.


A továbbiakban felmerülő kérdések kapcsán keressék egyesületünket a 0670 3889540-es telefonszámon, vagy a gyosz.egyesulet@gmal.com címre írott levélben!
162 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page