top of page

MAGÁNEMBERKÉNT

1. Ha követed Facebook oldalunkat, bizonyára tudod, hogy minden akciónkról poszt formájában értesítjük az érdeklődőket. Itt megtudhatod, mikor és hol lesz a következő eseményünk. Gyere el, és azon túl, hogy "letudhatod" aktuális jócselekedeted, egy vidám és befogadó csapat tagjaként részt vehetsz lakókörnyezetünk megtisztításában is.

2. Pénzbeni adománnyal is támogathatsz minket! A legkisebb hozzájárulásnak is nagyon örülünk, ugyanis terveink megvalósításához nem elég az elszántság és az elhivatottság. Akcióink során számos kiadás felmerül, így anyagi hozzájárulásoddal is segítheted munkánk sikerét!

Ide utalhatsz: GYÖSZ EGYESÜLET, Magnet Bank, 16200144-18539879

VÁLLALKOZÓKÉNT

1. A társadalmi- vagy vállalati felelősségvállalás (Corporate Social Responsibility, CSR) egy üzleti fogalom, amely szerint a vállalatok figyelembe veszik a társadalom érdekeit, mégpedig azáltal, hogy tekintettel vannak tevékenységük környezetre kifejtett hatására. Szóval, az üzleti szereplők önkéntesen tesznek lépéseket az őket körülvevő társadalom életszínvonalának javítása céljából. Ezen nemes cél keretein belül lehetőségük nyílik, hogy egyesületünkkel karöltve szervezzenek olyan közösségi tevékenységeket, mint például a csapatépítés kiszervezése terepre, ahol a vállalkozás dolgozói tehetnek valamit a közvetlen környezetük megóvása érdekében. Egyesületünk üdvözöl minden ezirányú kezdeményezést, így szívesen megszervezzük cége csapatépítő szemétszedését is. 

2. Támogathatja céljainkat támogatási megállapodás keretein belül is. Ez lehet egy fix összeg, vagy "random" adomány is. Ebben az esetben a felajánlott összegről adóigazolást állítunk ki. Adóigazolás fejében azonban nem csak pénzbeni aodmányozásra van lehetőség! Amennyiben céljainkba illeszthető segítséget tud nyújtani szolgáltatásával, esetleg tárgyi adományával is hozzájárulhat munkák sikeréhez. Ha további kérdése merülne fel az adományozás lehetőségével kapcsolatban, keresse egyesületünk gazdasági vezetőnket, aki mindenre kiterjedő felvilágosítást ad Önnek!

GYÖSZ Egyesület gazdasági vezetője: Bodor Andrea. Elérhetősége: +3630 317 8170

GYÖSZ-promo_céges.jpg
bottom of page